Melasa Crunch Cookies
Melasa Crunch Cookies może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole przepis deser. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 33 kalorie, 0g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 70. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sól, jajko, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to 10 dni ciasteczek: Ciasteczka melasy do żucia, Ciasteczka Melasowe, oraz Ciasteczka Melasowe.
Instrukcje
W misce, z mikserem na średniej prędkości, ubij masło, brązowy cukier i melasę, aż do wymieszania. Ubić w jajku i wanilii, aż będzie gładka, skrobanie w dół boki miski w razie potrzeby.
W innej misce wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną i sól. Wymieszać z masłem aż do dobrze wymieszanego. Wymieszać z orzechami włoskimi.
Upuść ciasto w 1 1/2 porcji łyżeczki, 1 1/2 cala od siebie, na masle lub gotowania pergaminu pokryte 12-przez 15-calowe blachy do pieczenia.
Piec ciasteczka w piekarniku 350, aż nieco ciemniejsze brązowe na brzegach, 10 do 12 minut; jeśli pieczenia więcej niż jedną patelnię na raz, przełączanie pozycji patelni w połowie pieczenia.
Za pomocą szerokiej szpatułki przenieś ciasteczka do stojaków w celu ostygnięcia. Jeśli gorące ciasteczka zaczną pękać, wsuń cienką szpatułkę pod nimi, aby zwolnić; odstawić na patelni, aby ujędrnić, 2 do 5 minut, a następnie przenieść do stojaków, aby całkowicie ostygnąć.