Melasa - balsamiczne Kaboby wieprzowe z zielonymi jabłkami i papryką

Melasa - balsamiczne Kaboby wieprzowe z zielonymi jabłkami i papryką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 253 kalorie, 25g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawioną sól, metalowe szaszłyki, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%. Spróbuj Melasa - balsamiczne Kaboby wieprzowe z zielonymi pomidorami i śliwkami, Melasa - Balsamiczny Stek Kabobs Z Zielonymi Pomidorami, oraz Kaboby wieprzowe peklowane w solance z glazurą Melasową, Jalapenos i papai dla podobnych receptur.
Instrukcje
Drewniane szaszłyki moczyć w wodzie 30 minut.
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko). Nawlecz wieprzowinę i dalej 3 składniki na przemian na szaszłyki, pozostawiając 1/4 cala między kawałkami.
Posyp kabobs przyprawioną solą i pieprzem. Wymieszać melasę i ocet.
Kaboby grillowe, przykryte pokrywą grilla, ponad 350 do 400 (średnio-wysokie) nagrzewają się 12 minut, obracając po 6 minutach. Baste kabobs z połową mieszanki melasy i grillować 3 minuty. Włącz kabobs, baste z pozostałą połową mieszanki melasy, i grill 3 więcej minut lub do czasu zakończenia.