Melasa Angel Food Cake Z Sosem Cytrynowym
Need a deser bezmleczny? Melasa Angel Food Cake z sosem cytrynowym może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 4G białka, oraz 0g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka brązowego cukru, ekstrakt z wanilii, sos cytrynowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Lemon Angel Food Cake Filled with Lemon Curd and Fresh Raspberry, Lemon Angel Food Cake, oraz Lemon Angel Food Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować sos cytrynowy; odstawić.
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem. Mąkę przesiać i 3 składniki.
Białka ubić do spienienia.
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego; ubijać do uzyskania miękkich szczytów.
Dodawać cukier, 2 łyżki na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Powoli wlać melasę, ubijając mieszaninę białek jaj, aż cukier się rozpuści. Złożyć w mieszaninie mąki na mieszaninie białka jaja, 1/4 szklanki na raz.
Łyżka ciasto do ungreased 10-calowy miski rur, równomiernie rozłożone. Złamać kieszenie powietrzne, przecinając ciasto nożem.
Piec w temperaturze 350 przez 35 do 38 minut lub do momentu, gdy ciasto wróci po delikatnym dotknięciu. Odwróć patelnię na ciasto; całkowicie ostudzić. Poluzuj ciasto z boków patelni, używając wąskiej metalowej szpatułki. Odwróć ciasto na talerz.
Podawać z sosem cytrynowym.