Melanie ' s Beef Barley Soup is a bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 352 kalorie, 30g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 46 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, mięso gulasz wołowy, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Seria zupy wołowej-część 2: zupa wołowo-jęczmienna, Zupa Jęczmienna Wołowa, oraz Zupa Jęczmienna Wołowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprawić kawałki gulaszu wołowego solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Gulasz Wołowy
2
Do dużego garnka do zupy włożyć sezonowaną wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Dodać 2 łyżki oleju i smażyć przez 5 minut na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
4
Usuń mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
5
Dodaj jeszcze 2 łyżki oleju do garnka i dodaj cebulę, marchew i grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Marchew
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
6
Saute przez 5 minut, często mieszając.
7
Dodać czosnek i tymianek do garnka i saute przez 3 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Tymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
8
Dodać bulion z kurczaka i 3 szklanki wody do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
9
Dodać mrożone mieszane warzywa, ziemniaki i jęczmień. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Wszystko razem wymieszać i doprowadzić do wrzenia. Przykryj garnek, zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez 1 do 1 1/2 godziny.