Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj Tacos z pieczeniem meksykańskim. Jedna porcja zawiera 1168 kalorii, 55g białka, oraz 85 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.06 za porcję. Mieszanka ząbków czosnku, ząbek czosnku, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać liście laurowe można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 26 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Meksykańskie Pieczone Tacos Wieprzowe {Slow Cooker}, Crock Pot Creamy Pulled Chicken Tacos, oraz Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Doprawić wszystkie boki wołowiny sporą ilością soli i pieprzu. W dużym holenderskim piekarniku lub innym ciężkim garnku, który ma ciasną osłonę, podgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek na umiarkowanie wysokim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
3
Dodaj czosnek i wołowinę do garnka, brązowienie mięsa ze wszystkich stron, biorąc czas, aby uzyskać ładną skórkę na zewnątrz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
4
Dodać cebulę i pozostawić do lekko brązowy, o 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
5
Dodać pokruszone pomidory, plus 1 pomidor puszka wody, przyprawy, doprawić solą i pieprzem, do smaku, i dodać tyle wody, aby pokryć mięso. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień i gotować z pokrywką przez 3 godziny, aż mięso jest przetargu widelca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
6
Niech mięso ostygnie w płynie. Mięso rozdrobnić i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
7
Podgrzać duży garnek oleju na średnim ogniu. Gdy olej osiągnie 350 stopni F, smaż tortille kukurydziane 1 na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tortilla Kukurydziana
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
8
Tortillę umieścić w oleju i odczekać około 30 sekund. Następnie użyj uchwytu drewnianej łyżki, aby wcisnąć środek tortilli i złożyć ją na środku. Przytrzymaj przez kilka sekund, czekając, aż tortilla uformuje się w skorupę taco, a następnie osusz na papierowych ręcznikach. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
9
Aby zrobić salsę, pulse wszystkie składniki, z wyjątkiem soku pomidorowego, w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecane: Sacramento)
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
10
Dodaj zarezerwowany sok pomidorowy, jeśli salsa jest zbyt gęsta.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecane: Sacramento)
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
11
Skropić salsę oliwą z oliwek, przykryć folią i odstawić na bok, pozwalając na połączenie smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
1
Połóż rozdrobnioną kapustę jako podstawę. Na wierzchu poszatkowana wołowina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
2
Podawać obok Guacamole i salsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot Dogi, Grillowane
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
3
Dekoruj świeżymi liśćmi kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendra
4
Zmniejsz o połowę awokado. Łyżką wyjąć miąższ do miski do miksowania. Rozgnieść awokado za pomocą widelca lub masher ziemniaków, pozostawiając je jeszcze trochę grube.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Piersi Z Indyka
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher Ziemniaczany
Takie Jak Sery Do Tacos
5
Dodaj pozostałe składniki i złóż wszystko razem.
6
Skropić odrobiną oliwy z oliwek, dostosować przyprawy solą i pieprzem i dać 1 ostateczną mieszankę widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
7
Połóż kawałek folii mocno na powierzchni guacamole, aby nie brązowieje i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot Dogi, Grillowane
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 58 dolarów.