Meksykańskie Sushi
Meksykańskie Sushi to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 100 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Wiele osób naprawdę lubi to meksykańskie danie. Mieszanka tortilla, pico de gallo salsa, tortilla, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. 129 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 57%. Podobne przepisy to Chirashi Sushi Cake I Temari Sushi, Deconstructed Sushi (Chirashi Sushi), oraz Sushi Sammies.
Instrukcje
Wymieszać razem serek śmietankowy i chipotle.
Tortille ciepła w kuchence mikrofalowej lub piekarniku, aby zmiękczyć.
Każdą tortillę posmarować 2 łyżkami. serek topiony chipotle, 1/4 szklanki czarnej fasoli i 2 łyżki. salsa. Rozrzuć jedną trzecią awokado i kolendry na każdym.
Zwinąć tortille szczelnie; owinąć w folię i przechowywać w lodówce. Aby służyć, rozpakować i przyciąć końce; każdą rolkę pokroić na 6 sztuk.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Cuvaison Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."