Meksykańskie Lody czekoladowe mogą być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 351 kalorii, 5G białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w mniej więcej 6 godzin. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Udaj się do sklepu i odbierz waniliową fasolę, laski cynamonu, ciężki krem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Śmierć Lodami Czekoladowymi, No Churn Keto Chocolate Ice Cream, oraz No Churn Keto Chocolate Ice Cream dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Fasolę wanilii podziel wzdłuż i zeskrobuj nasiona. W 4-qt. rondel na średnim ogniu, przynieś śmietanę, mleko, meksykańską czekoladę, niesłodzoną czekoladę, laski cynamonu i nasiona wanilii oraz strąk na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Niesłodzona Czekolada Do Pieczenia
Laska Cynamonu
Wanilia
Czekolada
Krem
Nasiona
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Usuń mieszaninę kremu z ognia i niech strome 20 minut. W międzyczasie włóż żółtka, cukier i sól do miski stojącego miksera i ubijaj ze średnią prędkością, aż mieszanina jaj będzie gruba i bladożółta, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jaja
Krem
Cukier
Sól
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Powrót mieszaninę śmietany na średnim ogniu i doprowadzić tylko na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
4
Wyjąć z ognia i przelać przez sitko do czystej miski; wyrzucić laski cynamonu i wanilii. Mieszając na średniej prędkości wlać 1/2 szklanki śmietany do masy jajecznej. Powoli skropić w pozostałej mieszaninie kremu, kontynuując mieszać, jak go.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Cynamonu
Wanilia
Krem
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sito
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wlać ten krem do rondla. Powrót do pieca i gotować na małym lub średnim ogniu, mieszając drewnianą łyżką, aż krem zgęstnieje trochę i osiągnie 170 na termometrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Budyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewniana
Termometr Kuchenny
Patelnia Z Sosem
Piec
6
Wlać krem do miski i umieścić w łaźni lodowej (większa miska z lodem i zimną wodą).
Składniki, których będziesz potrzebować
Budyń
Woda
Lód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Ostudzić, mieszając od czasu do czasu, 10 minut. Przykryć folią i schłodzić przez co najmniej 1 godzinę i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
8
Zamrozić krem w maszynie do lodów zgodnie z instrukcjami producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody
Budyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do Lodów
9
Przenieść do hermetycznego plastikowego pojemnika i zamrozić do utwardzenia, co najmniej 5 godzin.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Stoltz Organic Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.