Meksykańskie Lody Czekoladowe
Meksykańskie Lody czekoladowe mogą być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 351 kalorii, 5G białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w mniej więcej 6 godzin. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Udaj się do sklepu i odbierz waniliową fasolę, laski cynamonu, ciężki krem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Śmierć Lodami Czekoladowymi, No Churn Keto Chocolate Ice Cream, oraz No Churn Keto Chocolate Ice Cream dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę wanilii podziel wzdłuż i zeskrobuj nasiona. W 4-qt. rondel na średnim ogniu, przynieś śmietanę, mleko, meksykańską czekoladę, niesłodzoną czekoladę, laski cynamonu i nasiona wanilii oraz strąk na wolnym ogniu.
Usuń mieszaninę kremu z ognia i niech strome 20 minut. W międzyczasie włóż żółtka, cukier i sól do miski stojącego miksera i ubijaj ze średnią prędkością, aż mieszanina jaj będzie gruba i bladożółta, 2 do 3 minut.
Powrót mieszaninę śmietany na średnim ogniu i doprowadzić tylko na wolnym ogniu.
Wyjąć z ognia i przelać przez sitko do czystej miski; wyrzucić laski cynamonu i wanilii. Mieszając na średniej prędkości wlać 1/2 szklanki śmietany do masy jajecznej. Powoli skropić w pozostałej mieszaninie kremu, kontynuując mieszać, jak go.
Wlać ten krem do rondla. Powrót do pieca i gotować na małym lub średnim ogniu, mieszając drewnianą łyżką, aż krem zgęstnieje trochę i osiągnie 170 na termometrze.
Wlać krem do miski i umieścić w łaźni lodowej (większa miska z lodem i zimną wodą).
Ostudzić, mieszając od czasu do czasu, 10 minut. Przykryć folią i schłodzić przez co najmniej 1 godzinę i do 1 dnia.
Zamrozić krem w maszynie do lodów zgodnie z instrukcjami producenta.
Przenieść do hermetycznego plastikowego pojemnika i zamrozić do utwardzenia, co najmniej 5 godzin.