Meksykańskie Kubki Śliwkowo-Pomidorowe
Meksykańskie kubki Śliwkowo-pomidorowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 20 i kosztuje 24 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 31 kalorii. Jeśli masz awokado, skórkę z limonki, krem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kubki Meksykańskie Z Kurczakiem, Meksykańskie Kubki Ryżowe Fiesta, oraz Meksykańskie Cukierki Kukurydziane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój każdy pomidor na pół w poprzek. Za pomocą łyżeczki wyjmij nasiona i miąższ z każdej połowy pomidora, pozostawiając wystarczającą ilość pomidora na twardą skorupę. Jeśli to konieczne, wyciąć mały kawałek od dołu, aby połowa pomidora stała w pozycji pionowej.
W średniej misce, wymieszać pozostałe składniki kubek pomidorowy. W małej misce wymieszać składniki polewające. Łyżka około 1 łyżka mieszanki awokado do każdej skorupki pomidora. Wierzch każdy z około 1 łyżeczką polewy.