Meksykańskie Hamburgery Torta
Przepis Meksykańskie hamburgery Torta może zaspokoić Amerykański głód w około 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 43g białka, 61 g tłuszczu, oraz w sumie 934 kalorie. Ten przepis służy 4. Na $2.97 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, sól koszerną i pieprz, sałatę lodową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Meksykańska torta z fasolą refried i guacamole, Meksykańska kanapka z pieczarkami i szpinakiem (wegańska Torta), oraz Carne Asada Torta (Poc Chuc Torta) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Uformować wołowinę w cztery paszteciki 6-uncji, około 3/4 cala grubości; naciśnij środek każdego patty kciukiem, aby 1/2-inch-głębokie wcięcie. Doprawić paszteciki z obu stron solą i pieprzem. Lekko posmaruj ruszty grillowe olejem roślinnym, a następnie grilluj paszteciki, wcięcia-bok do góry, aż zostaną zaznaczone na dole, około 5 minut. Flip i gotować, aż zaznaczone i lekko twarde, o 3 więcej minut dla średniej doneness.
Wyjmij paszteciki na talerz i pozostaw 5 minut. Grillować rolki, przycięte bokiem w dół, aż lekko tosty, o 1 minutę. Do miski wrzucić sok z awokado i limonki, doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzaną fasolę rozłóż na dnie bułki, a następnie udekoruj Burger pasztecikami, serem, awokado, marynowanymi Jalapenos i sałatą. Przykryć wierzch Koka.