Meksykańskie Hamburgery Torta

Meksykańskie Hamburgery Torta
Przepis Meksykańskie hamburgery Torta może zaspokoić Amerykański głód w około 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 43g białka, 61 g tłuszczu, oraz w sumie 934 kalorie. Ten przepis służy 4. Na $2.97 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, sól koszerną i pieprz, sałatę lodową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Meksykańska torta z fasolą refried i guacamole, Meksykańska kanapka z pieczarkami i szpinakiem (wegańska Torta), oraz Carne Asada Torta (Poc Chuc Torta) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Uformować wołowinę w cztery paszteciki 6-uncji, około 3/4 cala grubości; naciśnij środek każdego patty kciukiem, aby 1/2-inch-głębokie wcięcie. Doprawić paszteciki z obu stron solą i pieprzem. Lekko posmaruj ruszty grillowe olejem roślinnym, a następnie grilluj paszteciki, wcięcia-bok do góry, aż zostaną zaznaczone na dole, około 5 minut. Flip i gotować, aż zaznaczone i lekko twarde, o 3 więcej minut dla średniej doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Wyjmij paszteciki na talerz i pozostaw 5 minut. Grillować rolki, przycięte bokiem w dół, aż lekko tosty, o 1 minutę. Do miski wrzucić sok z awokado i limonki, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Rozgrzaną fasolę rozłóż na dnie bułki, a następnie udekoruj Burger pasztecikami, serem, awokado, marynowanymi Jalapenos i sałatą. Przykryć wierzch Koka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Salsa Pomidorowo-chipotleSalsa Pomidorowo-chipotle
Miski Wypełnione MusztardąMiski Wypełnione Musztardą
Fasola RefriedFasola Refried
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Zdjęcia Levi Brown
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn