Meksykańskie Czekoladowe Brownies
Meksykańskie ciasteczka czekoladowe mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 77 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 8. Jedna porcja zawiera 360 kalorii, 6G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis od Epicurious ma 6 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, cukier, czekoladę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Meksykańskie Ciasteczka Czekoladowe Streusel, Bezglutenowe Meksykańskie Ciasteczka Czekoladowe, oraz Czekoladowe Ciasteczka Z Rabarbarem Meksykańskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. i masło i mąka 9-calowy kwadratowy patelni do pieczenia, nokautując nadmiar mąki.
W ciężkim rondlu 1 1/2-quart roztopić masło i czekoladę na małym ogniu, mieszając, aż będzie gładka i zdjąć patelnię z ognia. Chłodna mieszanka czekoladowa 10 minut.
W robocie spożywczym cukru i migdałów proces aż dobrze zmielone. Wymieszać mieszaninę migdałów do mieszaniny czekolady i dodać jajka, 1 na raz, bicie dobrze drewnianą łyżką, aż mieszanina będzie błyszcząca i gładka. Wymieszaj mąkę, sól i cynamon, aż się połączą.
Rozprowadzić ciasto równomiernie na patelni i piec w środku piekarnika 25 do 30 minut, lub aż tester wyjdzie z okruchów przylegających do niego. Chłodne ciasteczka całkowicie na patelni na stojaku przed cięciem na 16 kwadratów. Brownies przechowywać, warstwowe między arkuszami papieru woskowego w hermetycznym pojemniku w chłodnej temperaturze pokojowej, 5 dni.