Meksykańskie Ciasto Czekoladowe Z Pomarańczową Bezą
Przepis Meksykańskie ciasto czekoladowe z pomarańczową bezą może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.14 za porcję. Ten deser ma 394 kalorie, 7G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis z Bon Appetit ma 72 fanów. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Mieszanka soli, naturalnego kakao w proszku, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Meksykańskie ciasto czekoladowe z pomarańczową bezą, Ciasto czekoladowe bezowo-miętowe, oraz Ciasto bezowe, czekoladowe i krem Kirsch dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.