Meksykańskie Ciasto Czekoladowe Z Pomarańczową Bezą

Meksykańskie Ciasto Czekoladowe Z Pomarańczową Bezą
Przepis Meksykańskie ciasto czekoladowe z pomarańczową bezą może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.14 za porcję. Ten deser ma 394 kalorie, 7G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis z Bon Appetit ma 72 fanów. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Mieszanka soli, naturalnego kakao w proszku, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Meksykańskie ciasto czekoladowe z pomarańczową bezą, Ciasto czekoladowe bezowo-miętowe, oraz Ciasto bezowe, czekoladowe i krem Kirsch dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn