Meksykańskie Ciasteczka Panny Młodej
Ciasteczka meksykańskiej Panny Młodej mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pekany, sól, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 11%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Bride Of Frankenstein, Tort panny młodej Frankiego, oraz Babeczki dla młodej pary dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik 350 stopni F (150 stopni C).
Mąkę, cukier, sól i orzechy wymieszać w średniej misce. Wymieszać wanilią. Albo rękami (mój ulubiony sposób) lub z nożem do ciast, pracy masło do mieszanki mąki, aż stanie się piłka. Uformuj ciasto na płaskie koła 24 i umieść na blasze z ciastkami.
Piec przez 30 minut lub aż będą lekko rumiane. Po ostygnięciu na stojaku, należy je mocno odkurzyć cukrem cukierniczym.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego można spróbować to Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.