Meksykański Ryż Konfetti
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj meksykańskiego ryżu konfetti. Na 56 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 226 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać marchew, chayote, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest dobre. Spróbuj Konfetti Ryż, Konfetti Ryż, oraz Konfetti Sałatka Ryżowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 2 protokół.
Dodaj czosnek; smażyć 1 minutę. Wymieszać w ryżu, chayote, kukurydza, i marchew; smażyć 3 protokół. Wymieszać z wodą i solą; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż ryż będzie miękki.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.