Meksykański Pudding Kukurydziany Podany Z Sosem Dymiącym Chipotle
Przepis meksykański Pudding kukurydziany podawany z sosem dymionym Chipotle może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w przybliżeniu 45 minut. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.27 za porcję. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 9g białka, oraz 11g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś jajka, bułkę tartą, aby pokryć dno naczynia, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Smoky Chipotle Cheddar hamburgery z meksykańskiej ulicy placki kukurydziane, Sałatka rzymska, grillowane awokado i wędzona kukurydza z sosem Chipotle-Cezar, oraz Mr. Smoky ' s Chipotle-gorący sos musztardowy.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.