Meksykański Kurczak nadziewany Boba

Meksykański Kurczak nadziewany Boba
Meksykański Kurczak nadziewany Boba może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 342 kalorie, 34g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę fajita, paprykę, płatki kukurydziane i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Faszerowany Kurczak Meksykański, Blast of Color meksykańska nadziewana papryka z kurczakiem i ryżem, oraz Meksykańskie Nadziewane Poblanos dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
W płytkiej misce, wymieszać płatki kukurydziane, chili w proszku, i fajita przyprawy. W osobnej misce wymieszaj czerwoną paprykę, żółtą paprykę, pomarańczową paprykę, grzyby i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka PomarańczowaPapryka Pomarańczowa
Papryka żółtaPapryka żółta
Przyprawa FajitaPrzyprawa Fajita
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Płatki KukurydzianePłatki Kukurydziane
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Pogłębiać kurczaka w mieszaninie płatków kukurydzianych, aby równomiernie pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki KukurydzianePłatki Kukurydziane
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4
Posypać po jednej stronie każdej piersi 2 łyżki sera Cheddar i warstwy z 1/4 mieszanki warzyw. Top w równych ilościach salsa. Ostrożnie obróć połówki piersi nad nadzieniem. Uszczelnij szwy wykałaczkami, a następnie ponownie zagłębiaj w mieszaninie płatków kukurydzianych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
Płatki KukurydzianePłatki Kukurydziane
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)
5
Ułożyć zwinięte piersi kurczaka w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
6
Piec 30 minut w nagrzanym piekarniku. Top z pozostałym serem, i kontynuować pieczenie 10 minut, lub aż soki z kurczaka uruchomić jasne i ser topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn