Meksykański Dip Serowy
Meksykański Dip serowy to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i דל פחמימות,zne przepis z 12 porcjami. Ta przystawka ma 215 kalorii, 11g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jeśli masz brokuły, przetworzony amerykański ser, mieloną pikantną kiełbasę wieprzową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 46%. Spróbuj Dip Z Serem Pimento, Pikantny Ciepły Dip Z Serem Feta, oraz 5-Składnik Powolne Kuchenka Chili Ser Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść topiony ser w misce zabezpieczonej przed kuchenką mikrofalową. Kuchenkę mikrofalową w wysokich odstępach co 2 minuty (mieszając przy każdej przerwie), aż ser się rozpuści.
Podczas topionego sera rozprzestrzeniania topi się, brązowy kiełbasa na małej patelni.
Umieść brokuły w misce zabezpieczonej przed działaniem mikrofali, przykryj i ustaw w wysokiej kuchence mikrofalowej na 5 minut.
W dużej misce, połączyć topiony ser, kiełbasa, brokuły, i pokrojone w kostkę pomidory. Dobrze wymieszać przed podaniem.