Meksykańska Zupa Z Kurczaka
Meksykański rosół może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na $3.45 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja zawiera 1086 kalorii, 78g białka, oraz 68 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka liści kolendry, pieprz, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać limonki, można śledzić to danie główne z Arbuz Granita jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Meksykańska Zupa Z Kurczaka, Kurczak meksykański-całe 30, oraz Zupa meksykańska z kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Opłucz kurczaki i osusz papierowymi ręcznikami.
Umieścić kurczaki, marchew, cebula i sól w 12-quart garnek.
Dodać wystarczającą ilość zimnej wody (Około 16 szklanek), aby przykryć. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować delikatnie, odkryte, przez 1 godzinę. Ściągnij każdą pianę, która się pojawi.
Przenieść kurczaki na talerze; ostudzić.
Usunąć i wyrzucić marchew i cebulę.
Dodaj ryż do bulionu i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut. Tymczasem rozdrobnij mięso z kurczaka, odrzucając skórę i kości.
Dodaj mięso i pieprz do bulionu i podgrzewaj przez 3 minuty. Miarka awokado do poszczególnych misek i kadzi zupę na górze.
Posypać kolendrą i wycisnąć na limonki.Zalecane: 12-quart garnek do zamrażania: pominąć awokado, kolendra, i limonki.
Niech zupa ostygnie, a następnie kadzi do dużych zamykanych worków, wypełniając każdy z nich w połowie. Przechowywać do 3 miesięcy. Aby podgrzać: rozmrozić przez noc w lodówce lub rozmrozić częściowo w kuchence mikrofalowej. Ogrzać w przykrytym rondlu na średnim ogniu przez 20 minut. Miarka awokado do miski, Chochla w zupie, i udekorować kolendry.
Podawać z klinami limonki z boku.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.