Meksykańska Zupa Z Kurczaka

Meksykańska Zupa Z Kurczaka
Meksykański rosół może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na $3.45 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja zawiera 1086 kalorii, 78g białka, oraz 68 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka liści kolendry, pieprz, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać limonki, można śledzić to danie główne z Arbuz Granita jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Meksykańska Zupa Z Kurczaka, Kurczak meksykański-całe 30, oraz Zupa meksykańska z kurczakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Opłucz kurczaki i osusz papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KurczakKurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
2
Umieścić kurczaki, marchew, cebula i sól w 12-quart garnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
KurczakKurczak
MarchewMarchew
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodać wystarczającą ilość zimnej wody (Około 16 szklanek), aby przykryć. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować delikatnie, odkryte, przez 1 godzinę. Ściągnij każdą pianę, która się pojawi.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
4
Przenieść kurczaki na talerze; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KurczakKurczak
5
Usunąć i wyrzucić marchew i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
CebulaCebula
6
Dodaj ryż do bulionu i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut. Tymczasem rozdrobnij mięso z kurczaka, odrzucając skórę i kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso Z KurczakaMięso Z Kurczaka
BulionBulion
RyżRyż
7
Dodaj mięso i pieprz do bulionu i podgrzewaj przez 3 minuty. Miarka awokado do poszczególnych misek i kadzi zupę na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
AwokadoAwokado
PieprzPieprz
BulionBulion
MięsoMięso
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla
8
Posypać kolendrą i wycisnąć na limonki.Zalecane: 12-quart garnek do zamrażania: pominąć awokado, kolendra, i limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
AwokadoAwokado
KolendraKolendra
WapnoWapno
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
9
Niech zupa ostygnie, a następnie kadzi do dużych zamykanych worków, wypełniając każdy z nich w połowie. Przechowywać do 3 miesięcy. Aby podgrzać: rozmrozić przez noc w lodówce lub rozmrozić częściowo w kuchence mikrofalowej. Ogrzać w przykrytym rondlu na średnim ogniu przez 20 minut. Miarka awokado do miski, Chochla w zupie, i udekorować kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
AwokadoAwokado
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla
10
Podawać z klinami limonki z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia32
Magazyn