Meksykańska Zupa Serowa Z Cukinii

Meksykańska zupa z cukinii może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 333 kalorie, 15g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka czosnku, pomidory w puszkach, squash i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to raczej tanie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest solidne. Spróbuj Meksykańska uliczna kukurydza i cukinia pieczone makarony i ser, Meksykańska Zupa Serowa, oraz Meksykańska Zupa serowa z piwem ziemniaczanym z Poblano Crema dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę w dużym garnku i podsmażyć cebulę i czosnek do miękkości. Doprawić oregano.
Wymieszać w bulionie z kurczaka i pomidorów. Doprowadzić do wrzenia.
Wymieszać w cukinii, żółty squash, kukurydza, i papryki chile. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować 10 minut, lub aż squash jest tender.
Do zupy wymieszać pokrojony w kostkę ser topiony. Nadal gotować i mieszać, aż ser się rozpuści. Doprawić pieprzem.
Wymieszać w kolendrze tuż przed podaniem.