Meksykańska wołowina i Pastan to meksykańska hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera około 11g białka, 9g tłuszczu i w sumie 351 kalorii. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 99 centów za porcję. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jeśli masz pod ręką chipsy tortilla, oliwki, makaron spiralny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, który jest solidny. Podobne przepisy to Makaron Meksykański, Meksykańska Wołowina, oraz Meksykańska Wołowina.
Instrukcje
1
Gotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić. W międzyczasie na dużej patelni gotuj wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj makaron, pomidory, fasolę, kukurydzę, salsę, zielone papryczki chili, oliwki i przyprawę do taco. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 8-10 minut lub do podgrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Ciasto Kukurydziane
Dodatki (opcjonalnie)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Zęby Przyrodzenia
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3
W razie potrzeby podawaj ze śmietaną i frytkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe to świetny wybór dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować, jest Laurent-Perrier La Cuvee Brut. Ma 4,6 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut
Wino pochodzi z najczystszego soku winogronowego i samo w sobie pozwala Laurent-Perrier wytworzyć "La Cuvée", szampana o wielkiej finezji i pięknej świeżości uzyskanej po długim procesie starzenia w naszych piwnicach.Bladozłoty kolor. Drobne bąbelki karmią trwały mus. Delikatny nos z nutą świeżych cytrusów i białych kwiatów. Złożoność wina wyraża się w kolejnych nutach, takich jak brzoskwinia winorośli i nuty białych owoców. Idealna równowaga między świeżością a delikatnością z owocowymi smakami bardzo obecnymi na finiszu.To świeże i czyste wino jest idealne na aperitif. Nuty cytrusów i białych owoców oraz niezwykła równowaga wsparta subtelnym musowaniem sprawiają, że jest idealnym dodatkiem do drobiu i najlepszych ryb.