Meksykańska Surówka Z Pikantnym Limonkowym Winegretem
Meksykańska surówka z pikantnym limonkowym winegretem może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 82 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 234 kalorie, 2G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 18 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś sól, kapustę, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pikantna Meksykańska Surówka, Pikantna Coleslaw ze Zwęglonym Jalapeño Vinaigrette i Cotija, oraz Meksykańska Sałatka z miodowo-limonkowym winegretem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.