Meksykańska Sałatka z ryżem i fasolą
Meksykańska Sałatka z ryżem i fasolą może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 202 kalorie, 7G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.02 za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sól, fasola bez dodatku soli, krem beztłuszczowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to niedrogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%. Spróbuj Meksykańska Sałatka Ryżowa Z Czarną Fasolą, Awokado I Czerwonym Chilli, Pomiń ryż i spróbuj Quinoa-meksykańska Sałatka z Quinoa z czarną fasolą i kukurydzą, oraz Mexican Rice & Beans dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Połączyć kwaśną śmietanę i 1 łyżkę salsy, dobrze mieszając. Odstawić.
Połącz brązowy ryż, 2/3 szklanki salsy, zieloną cebulę i kolejne 3 składniki w dużej misce, delikatnie mieszając. Ułóż 1 szklankę sałaty na każdym z 4 pojedynczych talerzy sałatkowych. Łyżka mieszanki ryżu równomiernie na sałatę.
Posypać równomiernie serem. Wierzch równomiernie wymieszać z kwaśną śmietaną.