Meksykańska Sałatka z czarnej fasoli i cytrusów
Meksykańska Czarna Sałatka z fasoli i cytrusów może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 204 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz gorący sos, sól, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%. Spróbuj Sałatka z cytrusów i Czarnej Fasoli, Cytrusowa Sałatka z czarnej fasoli i ryżu, oraz Meksykańska Sałatka Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i pokrojoną w kostkę paprykę, i smażyć 5 minut lub do miękkości.
W małej miseczce połącz skórkę i 6 kolejnych składników (skórka przez ostry sos).
Połącz mieszankę cebuli, sekcje tangelo, kolendra i fasola w misce.
Dodać mieszaninę soku; wrzucić delikatnie.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.