Meksykańska Sałatka Warstwowa
Meksykańska Sałatka warstwowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 15g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mielony kminek, kukurydzę z jądra, mieszankę chleba kukurydzianego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 52%. Podobne przepisy to Meksykańska Sałatka Warstwowa, Meksykańska Sałatka Warstwowa, oraz Warstwowa Sałatka Meksykańska.
Instrukcje
Przygotować mieszankę chleba kukurydzianego zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, dodając chiles. Schłodzić i pokruszyć.
Przerabiaj lekki majonez i 4 kolejne składniki w robocie kuchennym lub blenderze, aż będą gładkie, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Warstwa 4-quart miska z połową rozdrobnionej sałaty, połowa pokruszony chleb kukurydziany, jedna trzecia mieszanki majonezu, i po połowie każdy z czarnej fasoli, kukurydza, rozdrobniony ser Cheddar, i dalej 3 składniki. Powtórz warstwy. Doprawić pozostałą mieszaniną majonezu. Przykryć i schłodzić 1 do 2 godzin.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: nie zapomnij kupić inne składniki, które trzeba będzie zrobić chleb kukurydziany.