Meksykańska Lazania
Meksykańska Lasagna może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje $2.09 za porcję. Jedna porcja zawiera 581 kalorii, 30g białka, oraz 34g tłuszczu. Jeśli masz krem z zupy grzybowej, tortille kukurydziane, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest solidne. Spróbuj Meksykańska Lazania, Meksykańska Lazania, oraz Meksykańska Lazania dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotuj kiełbasę i mieloną wołowinę na dużej patelni na średnim ogniu, mieszając, aż mięso się rozpadnie i nie będzie już różowe.
Drenaż. Wmieszać fasolę i kolejne 5 składników; gotować do całkowitego ogrzania.
Zupy i sos enchilada wymieszać w rondlu; gotować do całkowitego ogrzania.
Łyżka jedną trzecią sosu na dole lekko nasmarowane 13-x 9-calowe naczynie do pieczenia; top z 3 tortille. Łyżka połowę mieszanki wołowiny i jedną trzecią sosu na tortille; posypać połową sera Cheddar. Na wierzchu 3 tortille; powtórz warstwy zakończone tortillami.
Posypać serem Monterey Jack i kolejne 3 składniki.
Piec w temperaturze 350 przez 30 minut. Top z awokado.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Santa Margherita Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon