Meksykańska kukurydza z grilla Szefa Kuchni Rocco Dispirito

Meksykańska kukurydza z grilla Szefa Kuchni Rocco Dispirito
Przepis Szefa Kuchni Rocco Dispirito meksykańska kukurydza z grilla jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. Jeśli masz chili w proszku, majonez, kukurydzę w łuskach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 72 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Żeberka BBQ Szefa Kuchni Rocco Dispirito, Zapiekanka z chrupiącym Tunanem i zielonym groszkiem (Rocco Dispirito), oraz Placek brzoskwiniowo-jagodowy Rocco Dispirito z imbirem i C dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn