Meksykańska kukurydza na kolbie (Elote)

Meksykańska kukurydza na kolbie (Elote)
Meksykańska kukurydza na kolbie (Elote) może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 4 porcje z 344 kalorii, 6G białka, oraz 27g tłuszczu każdy. Za 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka masła, ćwiartek limonki, majonezu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Kilka osób naprawdę polubiło to Amerykańskie danie. 1786 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Meksykańska kukurydza na kolbie (Elote), Meksykańska Kukurydza Uliczna-Elote, oraz Elote-Meksykańska Kukurydza Z Grilla.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Grilluj kukurydzę, aż będzie gorąca i lekko zwęglona, 7 do 10 minut, w zależności od temperatury grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
Zwiń uszy w roztopionym maśle, a następnie równomiernie rozprowadź majonezem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
MasłoMasło
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
RolkaRolka
4
Posyp serem cotija i podawaj z kawałkiem limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CotijaSer Cotija
Klin WapiennyKlin Wapienny

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn