Meksykańska Faszerowana Papryka
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Meksykańskie nadziewane papryki spróbować. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 296 kalorii, 13g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Happy Herbivore ma 849 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz kukurydzę, chili w proszku, mączkę kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Meksykańska faszerowana papryka, Meksykańska Faszerowana Papryka, oraz Meksykańska Faszerowana Papryka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Paprykę pokroić w łodzie i oczyścić wnętrze.
Podgrzać wszystkie inne składniki plus 1/2 szklanki wody na med-high ciepła, aż grubsze i bulgotanie, o 3 protokół.
Umieścić paprykę w naczyniu piekarnika i mieszankę łyżką do papryki. Przykryć folią i piec 20 minut lub do miękkości papryki.Informacje Żywieniowe
70gprotein18.70gsugars9.90gProtein21. 90g