Meksykańskie Ciasto Polenta
Meksykańskie ciasto polenta może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 239 kalorii, 10g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz chipsy tortilla, ser monterey jack, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Meksykańskie Ciasto Polenta, Meksykańskie Ciasto Polenta, oraz Polenta Meksykańska.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. Płyta Grease pie, 9x1 1/4 cala.
Wymieszać mąkę kukurydzianą, wodę i sól w rondlu 2-quart.
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając; zmniejszyć ciepło do medium. Gotować około 6 minut, często mieszając, aż mieszanina będzie bardzo gęsta; zdjąć z ognia. Szybko wymieszać jajko.
Rozłóż mieszankę mąki kukurydzianej w płytce ciasta.
Rozłóż fasolę na mieszance mąki kukurydzianej.
Posypać serem i wiórkami kukurydzianymi.
Piec odkryte około 20 minut lub do środka jest ustawiony.
Odstawić na 5 minut przed cięciem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Williams Selyem Westside Road sąsiadów Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 140 dolarów za butelkę.
![Williams Selyem Westside Road Sąsiedzi Pinot Noir]()
Williams Selyem Westside Road Sąsiedzi Pinot Noir
Petarda wina, 2015 Westside Road sąsiedzi jest wybuchowy zarówno w nosie, jak i na podniebieniu. Aromaty czarnej maliny i czarnej wiśni uzupełnione są nutami cedru, ziela angielskiego, wanilii i czarnej herbaty. Intrygująca nuta nasion selera dodatkowo kompleksuje wybitny nos. Młody i zuchwały, tekstura jest znakomita z kręgosłupem orzeźwiającej kwasowości i gliniastej ziemistości, która przekazuje smaki jasnej wiśni i maliny Bing. Wino kończy się wyrafinowanymi taninami przypominającymi herbatę oraz zmiażdżoną skałą i mineralnym wykończeniem. Wino, którego nie można przegapić!