Meksykański Tort Weselny
Mexican Wedding Cake to meksykański przepis, który służy 15. Ten deser ma 621 kalorii, 8G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać Kokosowe, mąka, pekan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ślub będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Meksykański Tort Weselny, Thelma ' s Tea Cookies (Mexican Wedding Cake), oraz Cynamonowo-waniliowy tort weselny z meksykańską gorącą czekoladą maślaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka jeden 9x13 cala patelni do pieczenia.
Mąkę połączyć, sodę oczyszczoną, sól i 2 szklanki cukru; odstawić.
Ubić jajka i dodać je do mieszanki mąki. Następnie wymieszaj zmiażdżony ananas i sok, aż się zmieszasz.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 minut, lub aż wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta.
Aby lukier: w średnim rondlu zagotować 1 szklankę białego cukru, masło i odparowane mleko. Gotować przez 2 minuty, uważnie obserwując, aby upewnić się, że nie pali się. Mieszaj mieszaninę często podczas gotowania.
Wyjąć z ognia i wymieszać wanilią, kokosem i orzechami pekan. Ubić, aż ostygnie do letniej, a następnie zalać schłodzone ciasto.