Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj meksykańskiego białego ryżu. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 220 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Wiele osób naprawdę lubi to meksykańskie danie. 538 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ryż, granulki bulionu z kurczaka, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 46%. Spróbuj Chipotle Mexican Grill ryż Basmati-znany ze świeżo przygotowanego jedzenia Tex Mex, ich ryż jest najbardziej pożądany, Slow Cooker Mexican Rice (Hiszpański Ryż), oraz Omlet Z Białego Jajka Po Meksykańsku dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu; ugotować ziarna kukurydzy w gorącym oleju do miękkości, około 5 minut. Wymieszać paprykę poblano, cebula, groszek, czosnek, i marchewka do kukurydzy; gotować i mieszać innym 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Wlać wodę i mleko do mieszaniny; doprowadzić do wrzenia. Pozostawić masło do rozpuszczenia w gotującej się mieszaninie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
3
Dodać ryż i wymieszać. Przyprawić bulionem z kurczaka; przykryć rondel, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu, aż cała ciecz zostanie wchłonięta, a ryż będzie miękki, około 20 minut.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Cuvaison Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.