Meksykańska Zupa Kukurydziana Z Kurczaka

Meksykańska zupa kukurydziana z kurczaka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 738 kalorii, 56g białka, oraz 46 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 3,13 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka bulionu z kurczaka, pół na pół śmietany, mielony kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%. Spróbuj Meksykańska Zupa Kukurydziana Z Kurczaka, Meksykańska Zupa Kukurydziana Bezmleczna, oraz Meksykańska Tortilla Z Kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku, brązowy kurczak, cebula i czosnek na maśle, aż kurczak nie jest już różowy.
Rozpuścić bulion w gorącej wodzie;
Wlać do holenderskiego piekarnika i doprawić kminkiem. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut.
Wymieszać ze śmietaną, serem, kukurydzą, chili i sosem paprykowym. Gotować, często mieszając, aż ser się rozpuści. Wymieszać z posiekanym pomidorem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.