Meksykańska Gorąca Marchewka

Meksykańska Gorąca Marchewka
Meksykańska Gorąca marchewka może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 52 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 49 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to tanie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Mieszanka marchwi, octu, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest świetne. Spróbuj Alta Vista Gorąca Marynowana Marchewka (Po Meksykańsku), Gorący Sos Krówkowy, oraz Zupa gorąco-kwaśna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść marchew w rondlu z wystarczającą ilością wody do pokrycia i gotować na średnim ogniu, aż prawie wrzenia, 7 do 10 protokół. Natychmiast odcedzić marchewkę i odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Podziel schłodzoną marchewkę na dwa 1-litrowe szklane słoiki. Naprzemienne warstwy cebuli i papryki jalapeno na szczycie marchwi, aż słoiki są pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Wymieszać płyn z papryki jalapeno i octu w rondlu; doprowadzić mieszaninę do wrzenia toczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
Wyjąć z ognia i wlać płyn do słoików do pełna. Zamknąć słoiki pokrywkami.
5
Umieść słoiki w lodówce, aż ostygną, co najmniej 8 godzin.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Byron Fiddlestix Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia63
Magazyn