Mega Pizza Klopsiki
Przepis Mega klopsiki Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 32 minuty. Na 5,18 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 855 kalorii, 58g białka, oraz 62 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz pełną mąkę Palmową, grubą sól, liście rozmarynu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć pełnotłustą mąkę sojową, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Bananowe Bezglutenowe jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za דל פחמימות,zny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pizza Klopsiki, Pizza Klopsiki, oraz Pizza Klopsiki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Na okrągłym kamieniu do pizzy lub patelni lub na prostokątnej blasze do pieczenia, używając mąki lub mąki kukurydzianej, aby odkurzyć ciasto, rozłóż ciasto, tworząc skorupę. Jeśli używasz blachy do pieczenia, skropić patelnię z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia, a następnie ustawić skorupę na miejscu. Ciasto do pizzy pokłuć w kilku miejscach zębami widelca.
Skropić ciasto oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia, a następnie doprawić drobno posiekanym rozmarynem i odrobiną soli.
Wstawić do piekarnika 10 minut.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodaj 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, 2 obroty patelni, a następnie mięso. Brązowy i pokruszyć mięso kilka minut, a następnie dodać cebulę i czosnek. Mięso doprawić solą i pieprzem, a następnie przerabiać pastą pomidorową, używając tylnej części drewnianej łyżki do połączenia. Wymieszać z serem, pietruszką i oregano.
Wyjmij skórkę pizzy z piekarnika i polej mięsem. Ułóż ser na pizzy, pracując na krawędziach. Powrót pizzę do piekarnika i piec, aż ser będzie złoty, kolejne 10 do 12 minut.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 85 dolarów za butelkę.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Jasny rubinowy kolor i oszałamiająca koncentracja zapachów. Eteryczne, owocowe, kwiatowe i balsamiczne nuty podkreślają świeżą elegancję. Nuty wiśni, wiśni, czereśni, wiśni morelowej, fiołka, mięty, anyżu, cynamonu. Cały jego blask wyraża się w podniebieniu z niezwykłą równowagą pomiędzy koncentracją kwasowości i elegancji. Powracają typowe nuty czerwonych owoców przedłużone przez słodkie taniny i doznania mineralne. Czysty, elegancki, trwały i delikatny.