Mediterranean Grilled Steak Wraps
Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 83 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz miętę, grecki sos winegret, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Śródziemnomorskie Grillowane Wrapy Wegetariańskie, BBQ grillowane okłady stekowe, oraz Śródziemnomorskie Okłady Z Indyka.
Instrukcje
Rozgrzej nasmarowany grill na średnie ciepło.
Wymieszać dressing i miętę aż do wymieszania.
Połącz pomarańcze, cebulę i ser w średniej misce.
Dodać połowę mieszanki opatrunkowej; lekko wymieszać.
Grillowany stek 5 do 6 min. z każdej strony lub aż do ugotowania do średniej doneness (160F), szczotkowanie często z pozostałą mieszaniną opatrunku.
Wyjąć stek z grilla; odstawić 5 min.
Stek pokroić na cienkie plasterki. Top tortille z mięsem i mieszaniną pomarańczy; roll up.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to Robert Mondavi Napa Merlot. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Wielowymiarowe smaki wina pochodzą z winogron uprawianych w wyraźnie różnych terroirs Napa Valley, w tym dzielnic Carneros, Stags Leap i Oakville. Tradycyjne techniki, w tym rodzime drożdże, Rozszerzona maceracja, starzenie w beczkach z francuskiego dębu i butelkowanie bez filtracji, zwiększyły złożoność wina. To wino jest pyszne z wieloma przystawkami i serami. Jednym z naszych ulubionych dań jest pieczony indyk z farszem z grzybów i orzechów włoskich. Pieczona noga jagnięca, natarta pachnącymi ziołami i przyprawami, czy grillowany schab doskonale komponuje się z soczystymi smakami wina.