Medaliony Z Łososia Azjatyckiego

Medaliony Z Łososia Azjatyckiego
Przepis na Azjatyckie medaliony z łososia może zaspokoić Twoje Azjatyckie pragnienie w przybliżeniu 45 minut. Za 4,43 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 309 kalorii, 34g białka, oraz 12g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś szczypiorek, olej sezamowy, ocet ryżowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i pescatarian dieta. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 38%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy obejmują Azjatyckie Medaliony Wieprzowe, Medaliony wieprzowe z azjatyckim stylem, oraz Pikantne medaliony wieprzowe po koreańsku z azjatycką Slaw.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj cebulę, szczypiorek, pietruszkę i czosnek; odstawić. Namocz sznurek kuchenny w wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SzczypiorekSzczypiorek
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Za pomocą pincety lub małych szczypiec usuń kości szpilek z łososia, wyciągając je pod kątem. Aby odkostnić łososia do walcowania, zacznij od jednego końca płata żołądka i przeciąć między kościami aż do kręgosłupa.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
3
Wytnij wokół kręgosłupa i małej kości nad nim, przecinając całą drogę do skóry, ale nie przez nią, trzymając obie strony razem. Powtórz po drugiej stronie, aby środkowe kości były całkowicie oddzielone od steku z łososia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z łososiaStek Z łososia
KościKości
4
Na każdym steku odetnij około 2 cali. skóry od końca lewego płata żołądka. Otwórz steki na płasko. Łyżka mieszanki cebuli na łososia. Złóż lewą stronę nad nadzieniem. Ostrożnie zwiń łososia, aby utworzyć okrąg. Owiń nasączony sznurek kuchenny wokół bułek z łososiem i zawiąż.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
StekStek
CebulaCebula
RolkaRolka
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
5
W małej misce wymieszaj syrop, ocet, sos hoisin i olej sezamowy. Odstawić 1 łyżkę sosu do podania. Za pomocą szczypiec z długą rączką zwilż ręcznik papierowy olejem spożywczym i lekko posmaruj ruszt grillowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos HoisinSos Hoisin
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Olej SezamowyOlej Sezamowy
OcetOcet
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
SzczypceSzczypce
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Grilluj łososia bez przykrycia na średnim ogniu lub piecz 4 cale. z ognia przez 4 minuty z każdej strony; często fastrygowanie zarezerwowaną marynatą. Obróć łososia i grilluj 2-3 minuty dłużej lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
łosośłosoś
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Usuń i odrzuć ciąg.
8
Skrop łososia zarezerwowanym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
SOSSOS

Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Łosoś w menu? Spróbuj połączyć się z Pinot Noir, Chardonnay i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Calista Coast Range Pinot Noir z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
Calista Coast Range Pinot Noir
Calista Coast Range Pinot Noir
Linia Calista Coast 2012 Pinot Noir ma głęboki rubinowy kolor z aromatami suszonych wiśni, płatków róży, fioletu i palonych ziaren kawy. Rabarbar, wiśnia i nuty żurawiny przepływają przez podniebienie do zrównoważonego i długiego wykończenia mieszanych ciemnych owoców i czarnej herbaty.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia94
Magazyn