Medaliony z polędwicy wieprzowej pieczonej z sosem Szalotkowo-grzybowym

Medaliony z polędwicy wieprzowej pieczonej z sosem Szalotkowo-grzybowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 164 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka grzybów baby bella, ząbki czosnku, polędwiczki wieprzowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Polędwiczki wieprzowe z sosem pieczarkowym, Medaliony wieprzowe z sosem Balsamiczno-Szalotkowym, oraz Duszone Medaliony Seitan w mieszanym sosie grzybowym.
Instrukcje
Pokrój wieprzowinę po przekątnej na cienkie plasterki.
Wieprzowinę posypać solą i pieprzem; natrzeć czosnkiem.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Zalać patelnię sprayem do gotowania; dodać olej.
Dodać wieprzowinę; gotować 1 do 2 minut z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Przełożyć wieprzowinę na półmisek; ogrzać.
Ponownie zalać patelnię sprayem do gotowania.
Dodać grzyby i szalotki; gotować, często mieszając, 5 minut.
Podczas gdy mieszanka grzybów gotuje, umieść skrobię kukurydzianą w małej misce. Stopniowo dodawać bulion i sherry, mieszając trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji. Wymieszaj mieszaninę zapasów do mieszaniny grzybów, skrobając, aby poluzować rumiane kawałki. Doprowadzić do wrzenia; gotować, stale mieszając trzepaczką, 1 minutę lub aż zgęstnieje. Powrót wieprzowinę i zgromadzone soki na patelnię; gotować 1 do 2 minut lub aż do całkowitego ogrzania.
Podawać z: fasolką szparagową szkliwioną Balsamicznie