Medaliony Z Polędwicy Wieprzowej Z Chutneyem Wiśniowo-Jabłkowym

Medaliony Z Polędwicy Wieprzowej Z Chutneyem Wiśniowo-Jabłkowym
Medaliony z polędwicy wieprzowej z chutneyem wiśniowo-jabłkowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 482 kalorie. Na 2,63 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz wiśnie, sól, sos chili i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 21 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 60%. Podobne przepisy to Pieczona polędwiczka wieprzowa z chutneyem jabłkowym, Chai-polędwiczka wieprzowa z sosem jabłkowym, oraz Medaliony wieprzowe z chutneyem Nektarynowo-żurawinowym.

Instrukcje

1
Polędwiczki wieprzowe osuszyć ręcznikami papierowymi, posypać solą i pieprzem. Pokryj stojak do pieczenia sprayem do gotowania i umieść na patelni pokrytej sprayem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2
Umieść polędwicę na stojaku.
3
Piec na półce Środkowej piekarnika w temperaturze 375 przez 25 minut lub do momentu włożenia termometru mięsnego do najgrubszej porcji polędwicy wieprzowej 16
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Roztopić 2 Łyżki. masło w małym rondlu na średnim ogniu; dodać 1/2 szklanki pokrojonej w kostkę cebuli i podsmażyć 3 minuty lub do złotego i miękkiego. Zmniejszyć ogień do średniej, wymieszać pokrojone w kostkę jabłka i kolejne 4 składniki. Gotować, mieszając od czasu do czasu, 3 minuty lub aż jabłka lekko zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Pokrój wieprzowinę po przekątnej w medaliony o grubości 1 cala i ułóż na półmisku; łyżka Chutney wiśniowo-jabłkowy nad wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
TrudnośćNormalny
Gotowe W21 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn