Medaliony wieprzowe z sosem morelowo-pomarańczowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Medalionów wieprzowych z sosem morelowo-pomarańczowym. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 232 kalorie. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka bulionu z kurczaka o mniejszej zawartości sodu, morele, czosnek w butelce i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Medaliony Wieprzowe Z Sosem Pomarańczowym, Medaliony wieprzowe w sosie pomarańczowym, oraz Medaliony wieprzowe w sosie pomarańczowo-rozmarynowym.
Instrukcje
Rozgrzać 2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Wieprzowinę posypać równomiernie solą i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Dodaj wieprzowinę na patelnię; gotować 3 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Zdjąć z patelni; zachować ciepło.
Rozgrzać pozostałą 1 łyżeczkę oleju na patelni.
Dodaj cebulę na patelnię; smażyć 3 protokół lub do miękkości. Wymieszać morele, bulion, sok, czosnek i 1/8 łyżeczki pieprzu; doprowadzić do wrzenia. Gotować 2 protokół lub aż lekko zgęstnieje.
Wyjąć z ognia; wymieszać natkę pietruszki.
SOS podawać z wieprzowiną.