Medaliony wieprzowe z kozim serem i rodzynkami jabłkowymi kompot cynamonowy

Medaliony wieprzowe z kozim serem i rodzynkami jabłkowymi kompot cynamonowy
Medaliony wieprzowe z kozim serem i rodzynkami jabłkowymi kompot cynamonowy wymaga ok. 35 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 509 kalorii, 14g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 2,66 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka Medalionów schabowych, olej canolan, ser kozi log i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 33%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Rolada waniliowo-Cynamonowa Dutch Baby z jabłkowym bourbonem kompot i lukrem z serem śmietankowym, Cynamon Jabłko I Kozi Ser Crostini, oraz Kurczak z cynamonowo-jabłkowym kozim serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Medaliony wieprzowe posmarować mieszanką mąki, wytrząsając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Medaliony WieprzoweMedaliony Wieprzowe
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
2
Rozgrzać olej rzepakowy na średnim ogniu w dużej patelni i zapiekać wieprzowinę po obu stronach, aż skorupa zmieni kolor na złoty kolor, o 5 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Wyjmij do ciepłego miejsca i pozwól odpocząć.
4
Wylać większość oleju z patelni, pozostawiając tylko powłokę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Dodać jabłka i rodzynki i saute 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
6
Dodać bulion cielęcy i cynamon. Zamieszaj masło do mieszanki jabłek, aby uzyskać słodko-słony kompot z jabłek. Łyżka trochę kompotu jabłkowego w środku każdego z 6 talerzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion CielęcyBulion Cielęcy
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka StołowaMąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
KompotKompot
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
7
Na wierzch jabłek ułożyć 2 medaliony wieprzowe, a na wierzch wieprzowy łyżkę trochę więcej kompot. Pokruszyć ser i ułożyć na wierzchu jabłek, aby ich ciepło powoli topiło ser, a następnie podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
KompotKompot
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn