Medaliony Wieprzowe Duszone Na Cydrze
Medaliony wieprzowe duszone na cydrze mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.4 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 336 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, masło, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cydr jabłkowy można śledzić to danie główne z Ciasto Z Pączkiem Jabłkowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Medaliony wieprzowe z sosem jabłkowym, Medaliony wieprzowe smażone z kremowym duszonym koprem włoskim, oraz Łopatka Wieprzowa Duszona Na Cydrze.
Instrukcje
Pokrój polędwicę w medaliony o grubości 8,5 cala. W małej misce, połączyć mąkę, 1/2 łyżeczki. sól i 1/4 łyżeczki. pepper. Medaliony pogłębiać w mieszaninie mąki i strząsnąć nadmiar.
Na dużej patelni na średnim ogniu, ciepłe masło i olej, aż masło się rozpuści. Medaliony gotować, partiami, jeśli to konieczne, aż lekko zbrązowieje, o 4 protokół na stronę.
Wyjąć na talerz i przykryć luźno folią, aby utrzymać ciepło.
Wylać tłuszczu pozostałego na patelni. Powrót patelni do ciepła i wlać bulion i cydr. Zwiększyć ciepło do wysokiej i doprowadzić do wrzenia. Gotować szybko, mieszając drewnianą łyżką, aby podnieść rumiane kawałki na dnie patelni, aż płyn zmniejszy się o połowę, o 5 protokół.
Powrót medaliony na patelnię, zmniejszyć ogień do średniej i gotować, obracając, aż sos jest syropy i medaliony są gotowane przez, o 5 protokół.