Medaillony Wieprzowe Z Sosem Gruszkowym

Medaillony Wieprzowe Z Sosem Gruszkowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Medaillonów wieprzowych z sosem gruszkowym. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 25g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.2 za porcję. Mieszanka soku jabłkowego, rozmarynu, gruszek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć gruszki można śledzić to danie główne z Naleśniki kukurydziane z figami i gruszkami jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pieczona wieprzowina z sosem gruszkowym, Kotlety wieprzowe w sosie imbirowo-gruszkowym, oraz Kotlety wieprzowe z sosem gruszkowo-imbirowym.

Instrukcje

1
Posypać obie strony wieprzowiny pieprzem i solą. Margarynę roztopić na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
2
Dodać wieprzowinę; gotować 3 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Wyjąć z patelni; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
4
Podczas gdy wieprzowina gotuje, gruszki rdzeń, i pokroić w 1/2-calowe plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
5
Dodaj plasterki gruszki na patelnię; posypać cukrem i rozmarynem. Gotować na średnim ogniu 3 minuty, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
6
Wlać sok jabłkowy na patelnię; powrót wieprzowiny na patelnię. Dusić 6 do 8 minut lub aż wieprzowina jest gotowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn