Meaty Empanadas

Meaty Empanadas
Meaty Empanadas wymaga o 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 266 kalorii, 5G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów europejskiej kuchni. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz dodatki: salsan i śmietanę, cebulę, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Turcja i puree ziemniaczane Empanadas-Empanadas De Pavo, Empanadas de Pipián (Empanadas wypełnione orzeszkami ziemnymi i ziemniakami), oraz Empanadas De Flor De Calabaza (kwiat squasha Empanadas) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować mieloną wołowinę i kiełbasę na dużej patelni na średnim ogniu, mieszając, aż mieszanina kruszy się i nie jest już różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Bez Pestek I Pokrojone W Drobną KostkęPomidory Rzymskie, Bez Pestek I Pokrojone W Drobną Kostkę
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Odcedzić i odstawić, zastrzegając 2 łyżki kapieli na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Podsmażyć cebulę w gorących kapiących 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Dodać grzyby; podsmażyć 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
5
Powrót mieszaniny wołowiny na patelni; wymieszać w sosie pomidorowym i przyprawy Cajun. Dusić, mieszając od czasu do czasu, 8 minut lub aż płyn odparuje. Całkowicie fajne. Wymieszać z serem. Przykryć i dokładnie schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Ciastka zwijamy w 4-calowe kółka na lekko posypanej mąką powierzchni. Łyżka 1 łyżka mieszanki wołowiny w środku każdego okręgu; krawędzie pędzla z jajkiem. Złóż krawędzie, naciskając widelcem do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Umieścić na blasze do pieczenia i przykryć wilgotną szmatką. Schłodzić do 2 godzin, w razie potrzeby.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
8
Wlać olej na Głębokość 1/2 cala do holenderskiego piekarnika. Smaż empanadas w gorącym oleju, partiami, 30 sekund z każdej strony lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
9
Odcedzić na papierowych ręcznikach; podawać z pożądanymi dodatkami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino i Grenache są doskonałym wyborem dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Możesz spróbować Hacienda Lopez de Haro Tempranillo. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.
Hacienda Lopez de Haro Tempranillo
Hacienda Lopez de Haro Tempranillo
Jego krótkie starzenie, 3-4 miesiące w nowych beczkach, zapewnia złożoność wina, towarzysząc czerwonym owocom i aromatom lukrecji typowym dla odmiany. Smaczne wino, bogate w owocowe smaki o słodkiej strukturze taniny, która pozostawia długi posmak.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn