Meat Lite: faszerowane Poblanosy z salsą Tomatillo
Przepis mięso Lite: Nadziewane Poblanos z Tomatillo Salsa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 1184 kalorie, 31g białka, oraz 58 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 6,39 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, oleju roślinnego, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Poblanos Nadziewane Owocami Morza Z Ciepłą Salsą Pomidorową, Meat Lite: Resztki Empanadas, oraz Meat Lite: kalafior Ain ' t No Wallflower dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Pokrój poblanos na pół wzdłuż i wyciąć nasiona i żeberka.
Składniki, których będziesz potrzebować
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
(mequite, Hikora Lub Olcha)
3
Połówki umieść w jednej warstwie, pokrój bok do góry, w naczyniu do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Dodać wodę do naczynia do pieczenia tak, że pojawia się wzdłuż boków papryki. Paprykę pieczemy przez około 30 minut, aż będzie miękka (ale nie całkowicie miękka).
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
5
Podczas pieczenia papryki, rozgrzać olej roślinny w dużej patelni sauté na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Dodać wieprzowinę i gotować przez 5 do 7 protokół, łamanie mięsa z drewnianą łyżką, jak brązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
7
Dodaj białą i jasnozieloną część szalotki (rezerwy zielone części na później), czosnek i fasola, i smażyć przez dodatkową minutę. Wymieszać z kminkiem i chili w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatki (opcjonalnie)
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
8
Dodaj Czas i zeskrobać kawałki z dna patelni. Zmniejszyć ogień i gotować mieszaninę wieprzowiny i fasoli przez 5 do 10 minut, lub aż ciecz jest prawie nie ma. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
9
W międzyczasie, aby salsa dodając Tomatillo, kolendra, czosnek, skórka, sok z limonki, i oliwa z oliwek do robota kuchennego lub blendera. Pulse lub zmiksować mieszaninę w masywnym sosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Takie Jak Pestki Dyni
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Cuvaison Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.