Meat Lite: ciepła sałatka zimowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 713 kalorii, 24g białka, oraz 48 g tłuszczu. Na 3,34 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sól, sól i pieprz, ser romano i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Meat Lite: Sałatka z kapusty tajskiej z kurczakiem, Meat Lite: Wiosenna Sałatka z warzyw i steków, oraz Meat Lite: Sałatka Z Czerwonych Winogron, Boczku I Pistacji Z Szalotką S dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 204°. Wrzuć kostki chleba ze szczyptą soli i 1 łyżką oliwy z oliwek. Ułożyć kostki na blasze do pieczenia i odstawić. Wrzucić squasha, brukselkę, suszoną szałwię, 3 łyżki oliwy z oliwek i obfite szczypta soli, i ułożyć na drugim brzegu blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Suszona Szałwia
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Nóż Do Obierania
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Obie blachy do pieczenia wkładamy do piekarnika, usuwając kostki chleba po 10 minutach, a warzywa, gdy zaczynają się karmelizować, po około 15 minutach.