Mcdevitt ' s Miso-Marinated Sea Bass może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 628 kalorii, 42g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 6,6 USD za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól i pieprz, kurkumę, ocet ryżowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Miso - marynowany okoń morski, Miso Sea Bass, oraz Miso-glazed Sea Bass dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Za pomocą ostrego noża przyciąć łodygi karczocha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
2
Odciąć górną trzecią każdego karczocha i zdjąć zewnętrzne liście. Przyciąć karczoch DNA, odcinając wszelkie twardej zielonej skóry. Potrzyj karczochy cytryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczochy
Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
Skórki Z Cytryny
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
3
W rondlu zagotuj wodę, wino, imbir, curry i kurkumę; Duś na wolnym ogniu przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kurkuma
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Dodać karczoch DNA i dusić do miękkości, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczochy
5
Przełożyć na talerz do ostygnięcia. Zeskrobać włochate Dławiki i pokroić karczochy w 1/2-calową kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
6
Powrót bulion do wrzenia, dodać soję i gotować, aż tylko miękkie, o 2 protokół.
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Dodaj szalotki, cebula, pomidor i karczochy; przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
20 Cienkich Plastrów Cukinii
9
Połącz wszystkie składniki w małej misce i przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Obrać i drobno zetrzeć imbir i umieścić go w małym sitku ustawionym na misce. Naciśnij imbir, aby wyodrębnić jak najwięcej soku, jak to możliwe; powinieneś mieć 2 łyżki stołowe. W naczyniu do pieczenia ubić sok imbirowy z sake, mirinem, sosem sojowym i miso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Imbirowy
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Ciepła, Mocna Parzona Kawa
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Miso
Japoński Sos Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
Dodaj filety z okonia morskiego i obróć się do płaszcza. Przechowywać w lodówce do 2 godzin, obracając filety raz lub dwa razy.
Okoń morski osuszyć papierowymi ręcznikami i doprawić solą i pieprzem. W patelni żaroodpornej podgrzać olej, aż prawie do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Seabass
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
14
Dodaj okonia morskiego, strona skóry w dół, i gotować na dużym ogniu, aż dobrze rumiane, o 2 protokół. Przekręcić filety, przenieść do piekarnika i piec przez około 5 minut, lub aż po prostu gotowane przez.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.