Mcdevitt ' s Miso-Marinated Sea Bass

Mcdevitt ' s Miso-Marinated Sea Bass
Mcdevitt ' s Miso-Marinated Sea Bass może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 628 kalorii, 42g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 6,6 USD za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól i pieprz, kurkumę, ocet ryżowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Miso - marynowany okoń morski, Miso Sea Bass, oraz Miso-glazed Sea Bass dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Za pomocą ostrego noża przyciąć łodygi karczocha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
2
Odciąć górną trzecią każdego karczocha i zdjąć zewnętrzne liście. Przyciąć karczoch DNA, odcinając wszelkie twardej zielonej skóry. Potrzyj karczochy cytryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochyKarczochy
Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
3
W rondlu zagotuj wodę, wino, imbir, curry i kurkumę; Duś na wolnym ogniu przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
KurkumaKurkuma
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Dodać karczoch DNA i dusić do miękkości, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochyKarczochy
5
Przełożyć na talerz do ostygnięcia. Zeskrobać włochate Dławiki i pokroić karczochy w 1/2-calową kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
6
Powrót bulion do wrzenia, dodać soję i gotować, aż tylko miękkie, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SojaSoja
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
7
Odcedzić i przelać do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Dodaj szalotki, cebula, pomidor i karczochy; przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
9
Połącz wszystkie składniki w małej misce i przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Obrać i drobno zetrzeć imbir i umieścić go w małym sitku ustawionym na misce. Naciśnij imbir, aby wyodrębnić jak najwięcej soku, jak to możliwe; powinieneś mieć 2 łyżki stołowe. W naczyniu do pieczenia ubić sok imbirowy z sake, mirinem, sosem sojowym i miso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok ImbirowySok Imbirowy
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
MisoMiso
Japoński Sos SezamowyJapoński Sos Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
Dodaj filety z okonia morskiego i obróć się do płaszcza. Przechowywać w lodówce do 2 godzin, obracając filety raz lub dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z MorszczukaFilety Z Morszczuka
12
Rozgrzej piekarnik do 50
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
13
Okoń morski osuszyć papierowymi ręcznikami i doprawić solą i pieprzem. W patelni żaroodpornej podgrzać olej, aż prawie do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
SeabassSeabass
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
14
Dodaj okonia morskiego, strona skóry w dół, i gotować na dużym ogniu, aż dobrze rumiane, o 2 protokół. Przekręcić filety, przenieść do piekarnika i piec przez około 5 minut, lub aż po prostu gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
SeabassSeabass
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
15
Wymieszać sok z limonki i doprawić solą i pieprzem. Łyżka smaków na 4 talerze. Ułóż okonia morskiego na wierzchu i dodaj odrobinę majonezu imbirowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
SeabassSeabass
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
16
Posypać szczypiorkiem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji

Składniki

41 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejkarczochykarczochy2(zima)szczypiorek mielonyszczypiorek mielony1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Biała cebula, pokrojona w kostkęBiała cebula, pokrojona w kostkę2(może być lub przeglądać)Musztarda DijonMusztarda Dijon14-calowy kawałek świeżego imbiru4-calowy kawałek świeżego imbiru11 funt cukinii,mielony świeży imbirmielony świeży imbir1ząbek czosnku, mielonyząbek czosnku, mielony2ćwiartki świeżego imbirućwiartki świeżego imbiru0(może być lub przeglądać)ostry sos, najlepiej Srirachaostry sos, najlepiej Sriracha1cytryna, połówkacytryna, połówka1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)świeży sok z limonkiświeży sok z limonki2(zima)świeży sok z limonkiświeży sok z limonki596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych2(zima)żółta pasta miso (patrz uwaga)żółta pasta miso (patrz uwaga)2(zima)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1pomidor śliwkowy, drobno posiekanypomidor śliwkowy, drobno posiekany1smallscebula czerwona, drobno posiekanacebula czerwona, drobno posiekana2(może być lub przeglądać)ocet ryżowyocet ryżowy2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkijapoński sos sezamowyjapoński sos sezamowy1szczyptaSzczypta soli i świeżo zmielonego pieprzuSzczypta soli i świeżo zmielonego pieprzu4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i świeżo zmielony pieprzSól i świeżo zmielony pieprz2szalotki, cienko pokrojoneszalotki, cienko pokrojone680Orzechy dowolne (posiekane)filety z okonia morskiego o grubości około 1 calafilety z okonia morskiego o grubości około 1 cala2(zima)6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1/2 funta świeżej lub mrożonej soi, łuskanej, patrz uwaga1/2 funta świeżej lub mrożonej soi, łuskanej, patrz uwaga11 funt cukinii,kurkumakurkuma9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimakaron paccheri (duża tuba) o długości około 2,5 cala i szerokości 2 calimakaron paccheri (duża tuba) o długości około 2,5 cala i szerokości 2 cali2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 (14-uncjowe pudełko) zapakowana mieszanka risotto1 (14-uncjowe pudełko) zapakowana mieszanka risotto

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Rodzaje PotrawNapojeDrinki
Magazyn