Maślany Ragout Z Warzyw Korzeniowych

Maślany Ragout Z Warzyw Korzeniowych
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać maślany Ragout warzyw korzeniowych spróbować. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 482 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka pasternaku, sól i pieprz, szczypiorek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ragout z warzyw korzeniowych, gruszek i kasztanów, Ragoût Warzywny, oraz Ragout Z Pieczonych Warzyw dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej, głębokiej patelni, roztopić 2 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać cebulę i czosnek i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodaj squash, marchew, pasternak i ziemniaki, przykryć i gotować, mieszając często, aż warzywa są ledwo zmiękczone, 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
4
Dodać kapustę, bulion i wino, doprawić solą i pieprzem. Przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie, o 10 minut dłużej. Pozostałe 2 łyżki masła wymieszać z natką pietruszki i szczypiorkiem. Łyżka ragout warzyw na kuskus i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn