Maślany Ragout Z Warzyw Korzeniowych
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać maślany Ragout warzyw korzeniowych spróbować. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 482 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka pasternaku, sól i pieprz, szczypiorek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ragout z warzyw korzeniowych, gruszek i kasztanów, Ragoût Warzywny, oraz Ragout Z Pieczonych Warzyw dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej, głębokiej patelni, roztopić 2 łyżki masła.
Dodać cebulę i czosnek i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu przez 30 sekund.
Dodaj squash, marchew, pasternak i ziemniaki, przykryć i gotować, mieszając często, aż warzywa są ledwo zmiękczone, 7 do 8 protokół.
Dodać kapustę, bulion i wino, doprawić solą i pieprzem. Przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie, o 10 minut dłużej. Pozostałe 2 łyżki masła wymieszać z natką pietruszki i szczypiorkiem. Łyżka ragout warzyw na kuskus i podawać.