Maślanka-Ser Pleśniowy Ziemniaki

Maślanka-Ser Pleśniowy Ziemniaki
Maślanka - ser pleśniowy rozbite ziemniaki to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sól, ser, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Maślanka Boczek Niebieski Ziemniaki, Mini BBQ mięsne bochenki z rozbitym serem pleśniowym ziemniaki, oraz Maślanka Ser Pleśniowy Puree Ziemniaczane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki w rondlu; przykryj zimną wodą do 2 cali nad ziemniakami. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do medium, i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub do miękkości; odcedzić. Powrót ziemniaki na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
2
Dodać maślankę, ser pleśniowy, sól i pieprz na patelnię; zacieru z masher ziemniaków do pożądanej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PleśniowySer Pleśniowy
MaślankaMaślanka
PieprzPieprz
ZiemniakZiemniak
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn