Maślane żółte babeczki z czekoladowym lukrem bezowym

Maślane żółte babeczki z czekoladowym lukrem bezowym
Maślane żółte babeczki z czekoladowym lukrem bezowym może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 192 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 24. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka cukru, mąki, ekstraktu z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Żółte babeczki z polewą czekoladową, Żółte babeczki z polewą czekoladową, oraz Czekoladowe Babeczki Z Lukrem Bezowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Aby przygotować babeczki, lekko posmaruj 24 kubki muffin sprayem do gotowania. Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem. Zważyć lub lekko łyżką skrobię ziemniaczaną do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Skrobia ZiemniaczanaSkrobia Ziemniaczana
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
3
Mąkę połączyć, skrobię ziemniaczaną, proszek do pieczenia i 1 łyżeczkę soli, dobrze mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia ZiemniaczanaSkrobia Ziemniaczana
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Umieść 1 3/4 szklanki cukru i 10 łyżek masła w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż będzie lekki i puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Dodaj jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
6
Połączyć mleko i pół na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
7
Dodać mieszankę mąki i mieszankę mleka na przemian z mieszanką masła, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat tylko do momentu połączenia. Składamy bourbon i 1 łyżkę wanilii. Podziel ciasto równomiernie między przygotowane kubki muffinki; piec w 350 przez 18 minut lub aż drewniany kilof wstawiony w środku wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
8
Wyjąć babeczki z patelni; całkowicie schłodzić na stojakach z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
9
Aby przygotować lukier, połączyć 1 szklankę cukru i 1/4 wody w rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować 3 minuty, bez mieszania, lub aż termometr candy zarejestruje 25
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
10
W dużej misce wymieszać białka, śmietanę z kamienia nazębnego i szczyptę soli. Używając czystych, suchych ubijaków, ubijaj mikserem z dużą prędkością, aż do spienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
11
Wlać gorący syrop cukrowy cienkim strumieniem na mieszaninę białek jaja, ubijając z dużą prędkością, aż utworzą się sztywne szczyty, około 3 minut. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej; kontynuuj ubijanie, aż mieszanina białek jaja ostygnie (około 12 minut). Złóż 1/4 szklanki niesłodzonego kakao do schłodzonej mieszanki bezowej, a każdą babeczkę ułożyć około 2 łyżkami lukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Niesłodzone Kakao W ProszkuNiesłodzone Kakao W Proszku
Eliksir GrEliksir Gr
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
12
Posypać 1 łyżkę niesłodzonego kakao równomiernie na babeczki, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Niesłodzone Kakao W ProszkuNiesłodzone Kakao W Proszku
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn