Małże w czerwonym Verjusie
Małże w czerwonym Verjusie to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 490 kalorii, 33g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na $4.29 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pietruszki, ząbki czosnku, świeżo zmielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest doskonałe. Spróbuj SOS Verjus Do Ostryg, Sałatka z rukoli z Verjus Vinaigrette, oraz Sałatka Z Frisée I Winogron Z Verjusem I Serem Pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ząbki czosnku zawijamy luźno w folię z 1 łyżką masła; brzegi zwijamy w celu uszczelnienia.
Piec w piekarniku 400 do miękkości po naciśnięciu, 30 do 40 minut.
Tymczasem szoruj i ściągaj brody z małży.
W 4-do 5-quart patelni na średnim ogniu, połączyć pozostałe 2 łyżki masła, liście tymianku i 1/2 łyżeczki soli. Wycisnąć miękkie ząbki czosnku ze skórek na patelnię. Wymieszać, aż szalotka kuleje, 3 minuty.
Zwiększyć ciepło do wysokiej i dodać verjus; podczas gotowania, dodać małże, przykryć, i gotować, aż muszle otworzyły się 2 do 3 protokół.
Posypać natką pietruszki, pieprzem i więcej soli do smaku. Łyżka małży i płynu do szerokich, płytkich misek.