Małże Oreganato: Vongole Origanate
Ten przepis służy 4 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 267 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, czosnek, małże i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Małże z Oregano i bułką tartą (Vongole Origanate), Tagliatelle Con Vongole-Makaron Z Małymi Małżami, oraz Vongole Pizza z Andouille, małże i przegrzebki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ostrożnie otworzyć małże i poluzować z dolnej skorupy, ostrożnie odsączając każdy płyn małży do małej miski do mieszania.
Wlać sól koszerną na arkuszu cookie, tak aby był co najmniej pół cala głębokości, i ułóż małże w ich pół-muszli wokół arkusza cookie.
W 10 do 12-calowej patelni saute, rozgrzać olej na średnim ogniu, aż do palenia i dodać cebulę, czosnek, i papryka. Gotować 6 do 7 protokół, aż zmiękną i światło złoty kolor, następnie dodać bułkę tartą i kontynuować gotowanie kolejne 3 protokół, aż będą jasno złoty kolor.
Wyjąć mieszaninę z ognia, doprawić solą i pieprzem i ostudzić. Wymieszać posiekane oregano i reserved clam płyn i opakowanie około 2 łyżeczki mieszanki okruchów luźno do każdego clamshell.
Umieścić małże pod ciepłem i ciepła przez, bez naprawdę gotowania małża, o 1 1/2 do 2 minut, aż mieszanina okruchów stał się głęboki złoty kolor.
Zdjąć z ognia, skropić kroplą oliwy i podawać.